Potpisani ugovori sa mladim preduzetnicima

Bez autora
Jun 20 2012

Gradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić i direktor USAID-ovog programa za jačanje ekonomske sigurnosti Majkl Pilzberi danas su potpisali ugovore sa pet mladih preduzetnika, čiji su biznis planovi odobreni u projektu "Od ideje do realizacije". USAID i Grad Vranje do sada su realizovali više od 35 projekata, čija vrednost prelazi cifru od 1,2 miliona evra. Sredstva su uglavnom ulagana u oblast ekonomije, zatim komunalne infrastrukture i unapređenja rada Gradske uprave, a realizacijom ovog projekta potvrđuje da su zapošljavanje i jačanje ekonomije prioriteti. Investicije u mala i srednja preduzeća su najefikasnije i najefektivnije, dok se na duge staze mora razmišljati o njihovom razvoju i omogućiti dostupnost programa za pokretanje i vođenje biznisa mladim ljudima. Vrednost projekta od "Ideje do realizacije" iznosi 10.000 dolara, a sredstva su namenjena za kupovinu opreme i repromaterijala.

Potpisani ugovori sa mladim preduzetnicimaGradonačelnik Vranja Miroljub Stojčić i direktor USAID-ovog programa za jačanje ekonomske sigurnosti Majkl Pilzberi danas su potpisali ugovore sa pet mladih preduzetnika, čiji su biznis planovi odobreni u projektu "Od ideje do realizacije".

USAID i Grad Vranje do sada su realizovali više od 35 projekata, čija vrednost prelazi cifru od 1,2 miliona evra. Sredstva su uglavnom ulagana u oblast ekonomije, zatim komunalne infrastrukture i unapređenja rada Gradske uprave, a realizacijom ovog projekta potvrđuje da su zapošljavanje i jačanje ekonomije prioriteti.

Investicije u mala i srednja preduzeća su najefikasnije i najefektivnije, dok se na duge staze mora razmišljati o njihovom razvoju i omogućiti dostupnost programa za pokretanje i vođenje biznisa mladim ljudima, istakao je direktor programa za jačanje ekonomske sigurnosti Majkl Pilzberi.

Vrednost projekta od "Ideje do realizacije" iznosi 10.000 dolara, a sredstva su namenjena za kupovinu opreme i repromaterijala.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik